Borgeryd-1_edited.jpg

Hälsa

V.i.P2.0

              Med ÅSE

Har du varit med i ett viktminskningsprogram eller någon träningsutmaning? Kanske flera? Går du all in och sen.... all out? På en skala 1-10, har du minst en 8 i lesshet på din livsstil och känslan att alltid misslyckas? Då ska du hänga med nu. Här snackar vi hållbara förändringar och hälsa på riktigt. Du är viktig och värd en bra hälsa. Hälsa V.I.P helt enkelt. Nyhet för 2021 - vi kör digitalt! 

 

Första omgången av kurser blev fullbokade på 2 dagar. 

Skicka in din ansökan idag. 

ÄR du redo?

Ansök till HÄLSA v.I.P här

Nästa kursstart 26 jANUARI 2021

Skicka in din intresseanmälan här

VAD ÄR HÄLSA V.I.P?

Du får inget kostschema, eller quick fix-tänk. Inte är det heller någon tävling. Istället ger får du viktig kunskap, de bästa verktygen och en massa inspiration. Det handlar om en livsstilsförändring och hållbar viktminskning. En gång för alla. 
Jag söker dig som har övervikt och är redo att ta tag i din hälsa och vikt på riktigt.  10 personer har chans att delta i programmet. Ansök i formuläret ovan. Berätta vem du är och varför du vill vara med. 
Start: 26 Januari 2021
När: 18.15
 
Plats: Digitalt, via Teams.
 
Investering: 995kr/månad eller 3980kr
(som två köpesluncher i veckan ungefär) 
Tveka inte att höra av dig vid frågor. info@aseboregeryd.se

VAD FÅR DU?

MiNDSET

Motivation, inspiration och mental träning. Vart är du nu? Vart vill du? Vad händer sen?  Vi pratar om målsättning och du får verktygen för att lyckas. 

TRÄNING

Hur gör jag ? Vilken är den bästa träningen för mig? Allt det reder vi ut och du får ett exklusivt träningsprogram och möjlighet till instruktörsledd  träning utöver träffarna.

KOST

Ingen svält eller quick fix! Här snackar vi kost för hållbar viktminskning och hälsa. förändringar som ger resultat som varar.  Antiinflammatorisk kost - Kunskap och praktisk matlagning.

UTMANING

If it doesn´t challenge you it won´t change you. 

En livstilsförändring medför  utmaningar, men inte svårare än du klarar av. 

EN GRUPP

Du är en del av en liten grupp som jobbar mot liknande mål.  Gruppträffar, en exklusiv facebookgrupp och mig som coach.  Med andra ord har du pepp och stöd i massor. 

FRÅGOR & SVAR

Kommer det att bli enkelt?

En livstilsförändring är sällan enkel, så mest troligt inte, men allt stöd, alla verktyg, pepp och coaching du får gör att du har alla förutsättningar att klara det.

4 månader?

Exakt. Förändring tar tid. 

Finns inga genvägar?

Svar nej

Måste jag träna?

Du måste ingenting, men du ges förutsättningar till att komma igång med träning på din nivå.

Kontakta mig
info@aseborgeryd.se
070 - 646 95 54
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle