top of page

OM ÅSE BORGERYD

Jag började min träningsbana på ett skidspår som treåring. Jag har jobbat med hälsa hela mitt vuxna liv. För mig är det en del av mitt liv, dels att själv göra jobbet för att nå ett mål. Men lika mycket att se och vara med då andra gör samma sak!

År 2012 åkte jag mitt första Vasalopp och fastnade direkt! Sen dess har jag tränat målinriktat och målet är en placering, under de 30 bästa i Vasaloppet 2017! 

 

Jag brinner för hälsa. Jag brinner för träning. Jag brinner för blodsmak i ett skidspår och jag brinner för ett bad i havet en tidig julimorgon. Jag brinner för god mat och goda såser. Jag brinner för att se andra lyckas. Att må bra. 

 

Jag brinner för ”hard cases” eller om så vill kluriga ”hälsoprojekt”. Det tillsynes omöjliga är för mig det intressantaste. Då blir viljan att kavla upp ärmarna och börja göra skillnad stor. Jag inspirerar, motiverar och hittar vägarna som kanske inte alltid syns. Jag hjälper till, coachar och plockar fram verktygen du trodde att  du glömt hemma och får dig att tänka om.

Åse Borgeryd

bottom of page