top of page

Women's VIP

Start

2024-08-19

Programmet exklusivt för kvinnor, som vill göra hälsa till en livsstil. Start 19 augusti. Anmälan via info@aseborgeryd.se

Pris SEK

1150kr/månad

Dag

Måndagar

Längd

9 månader

Tid

Boka din plats

About the Course


Women's VIP är programmet skapat för kvinnor. Programmet är för dig som vill ha en inspirerande ledare och en fast grupp att tillhöra och träna tillsammans med. För dig som tappat bort dig själv mitt i livet och behöver maxat med pep & inspiration till hälsa och rörelse. För dig som vill satsa på dig själv och din hälsa under en längre tid.

Du kanske är i förklimakteriet eller klimakteriet eller bara känner att nu är tiden inne att investera ordentligt i dig själv!


Vad kan du förvänta dig?

  • Ett skräddarsytt härligt träningspass varje vecka, anpassat för vårt fokus på styrka, kondition, rörlighet och balans – allt anpassat för dig.

  • Två temakvällar under våren som belyser ämnen som klimakteriet och kvinnohälsa, där vi utforskar träning, mindset och kost för hälsa.

  •  En peppig messengergrupp där vi delar träning, pepp, tankar och kanske tom ses

    utöver våra träffar.


    Dessutom ingår:

  • En fin rabatt på 20% på STar årskort.

  • Förmånliga rabatter hos M-ski för inköp av skidor och tillbehör, så att du kan fortsätta din hälsosamma livsstil även utanför träningen.


Kom och var med i en gemenskap av kvinnor som strävar efter att göra hälsa till en livsstil!Start:
19 februari 18.30
Måndagar 18.30-19.30.
Pris: 1150:-/mån i 9 månader.
Begränsat antal platser.

Med:

Åse Borgeryd

Åse Borgeryd
bottom of page