FULLBOKAD!

Kursen passar extra bra för dig gått kurs med mig tidigare, vill slipa mer teknik och bli en bättre skidåkare. Har du anmält dig till ett lopp som tjejvasan eller vasaloppet passar den här kursen perfekt. Observera att nivån anpassas efter deltagarna, så även om du bara har lite erfarenhet av skidåkning är du varmt välkommen. Har du aldrig stått på skidor och vill komma igång rekommenderar jag en skidkurs för nybörjare.

Vi går igenom de olika åksätten med stort fokus på stakning och åkekonomi. Individuell coaching och coaching i grupp. Vi kommer att utmana såväl puls, teknik och balans. Träningarna kommer att styras en del efter hur gruppen utvecklas under dessa 8 veckor.  Dessutom ingår en Inspirationskväll/Vallaskola och en Inspirationsföreläsning. . 

  • 8 skidpass

  • En grym vallaskola-inspirationskväll på Team Sportia, Piteå den 31 januari klockan 16.00. Fina rabatter och häng med likasinnade!

  • Inspirationsföreläsning (datum kommer)

8 skidlektioner + Vallaskola 

Start 25 november

Onsdagar klockan 18.00.

Lindbäcksstadion, Piteå

1595:-

SKIDKURS FÖR VUXNA

FORTSÄTTNING

(Satsar på ett lopp / har åkt en del skidor eller gått kus med mig tidigare)

Vallaskola - Inspirationskväll.

 

Den 31 januari 2020  klockan 16.00

Vi träffas vi på Team Sportia i centrala Piteå.
 Det blir en kväll med en massa inspiration, vallaskola och fina erbjudanden. 

Jag hälsar alla mina deltagare på vinterns skidskolor varmt välkomna.

Observera att dag och tid skiljer sig från resterande kurstillfällen. 

 

Världens bästa kurs! Jag är så taggad inför mitt första vasalopp. Jag känner mig förberedd och har fått en massa kunskap som jag tar med mig till Sälen.

/Anna